Stockholm City Trafikskola

Kom gåendes – kör härifrån!

Valhallavägen 73

Bokning / Webbshop  Vanliga frågor 

Risktvåan

Risktvåan Stockholm, Riskutbildning del 2

Nu kan vi på Stockholm City Trafikskola erbjuda våra elever Riskutbildning del 2 (även kallad för ”Risktvåan” eller ”Halkkörningen”). Precis som för Riskettan och Handledarutbildningen kan du få koll på lediga tider samt boka detta utbildningsmoment direkt på nätet.

Kampanjerbjudande just nu, värde 450 kr

Boka både Riskettan och Risktvåan via oss och få körkortsutbildning online gratis, värde 450 kr
Denna onlineutbildning gör det mycket enklare att klara av teoriprovet och du kan plugga på vilka tider du vill.
Så här gör du:
1. Klicka på Bokning / Webbshop knappen i övre kant och boka riskettan och risktvåan.
2. Skicka ett mejl till info@stockholmcitytrafikskola.se och meddela vilka datum du bokat kurserna.
3. Vi mejlar tillbaks inloggningsuppgifterna till körkortsutbildningen online.
Passa på. Erbjudandet gäller tom 2021-12-31
Alla priser är ink. moms

Vad innebär Risktvåan?

Syftet med den andra och sista delen av riskutbildningen är att eleven ska få en förståelse för förhöjda risksituationer i trafiken och lära sig sig undvika dessa genom att agera förebyggande. Utbildningen börjar med en teoretisk genomgång och diskussion av sådana situationer. Eleven kommer därefter att få praktisera körning på halkbana och känna på hur fordonet reagerar på olika slags underlag och förutsättningar.

Kan man bli underkänd?

Om läraren anser att du har för undermåliga kunskaper för att tillgodogöra dig utbildningen på ett tillfredställande sätt så kan du bli underkänd. Detta innebär att du måste göra om hela kursen. Detta är dock mycket ovanligt. Det ska också understrykas att risktvåan är ett utbildningsmoment och inte ett prov. Men för att få godkänd så måste du naturligtvis ha tillräckliga kunskaper för att kunna tillgodogöra dig de olika utbildningsmomenten. Rent allmänt brukar man säga att du ska boka risktvåan först när du är redo att boka körprovet.

Hur gör jag för att boka?

  1. Klicka på "Bokning / Webbshop" i det övre hörnet.
  2. Leta upp en ledig tid som passar dig.
  3. Klicka på ”Boka”, fyll i dina personuppgifter och betala avgiften.
  4. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation till utbildningen.

Har du några frågor om utbildningen? Tveka inte att kontakta oss.

Pris/person: 1899 kr
Samlingsplats: Råsundavägen 36, framför Basic bar & kök, utgång Solna station och tvärbanan. Ni får skjuts till Halkbanan och tillbaka med halkbanans egna buss.

Synundersökning 150 kr!

Man som gör synundersökning

Nu kan du göra din synundersökning för körkortstillståndet hos oss. Kostnad: 150 kr. Synundersökningen kan du exempelvis göra under någon av våra kurstillfällen.

Vi ger dig individuellt anpassad hjälp!

På Stockholm City Trafikskola står pedagogiken alltid i centrum. Vår målsättning är att samtliga våra körkortselever ska få individuellt anpassad hjälp. Vi utgår alltid ifrån dina nuvarande behov och kunskaper när vi planerar din utbildning. Har du några frågor om körkortsutbildningen? Kontakta oss!

Vi är guldmedlemmar i STR!

STR Guldmedlem

Det innebär att vi använder digital teknik för effektiv bokning och inlärning, löpande fortbildar våra trafikutbildare och följer upp arbetet med mätbara kundutvärderingar. För dig innebär det en trygghet – med oss kommer du få bäst hjälp för att nå dina drömmar.

Läs mer

Miljövänlig Trafikskola!

På vår Trafikskola i Stockholm värnar vi om miljön. Bland annat innebär detta att våra bilar är nya, miljöklassade fordon med låg bränsleförbrukning Vi lägger också stor vikt vid att lära våra elever att bli en säker, lugn och "miljösmart" bilförare. Låg bränslefbrukning via välplanerad bilkörning är en viktig grundfaktor.

STRs Elevcentral

Bokning / Webbshop