ClickCease

Dela upp din betalning

Flygvu över Hamngatan i Stockholm
Resurs logotyp

• Du kan välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning.
• Du kan även välja att delbetala på 48 månader med ränta.
• Du gör ditt val av betalningsalternativ i lugn och ro månaden efter köpet.

Nu har du möjlighet att lägga upp en körkortsbudget hos Stockholm City Trafikskola och betala av den räntefritt i upp till 24 månader. Se i tabellen vad månadsbeloppen blir beroende på vilken betalplan du väljer. Du väljer naturligtvis själv vilket belopp du vill låna. Sedan gör Stockholm city Trafikskola avräkning allt eftersom du närmar dig den stora dagen då det är dags för uppkörning.

Student? Även du kan söka STR-kontot. Max kredit är då 15.000:- och du skall bifoga en kopia på giltig studentlegitimation med ansökan.

Frågor om delbetalning av ditt körkort? Välkommen att kontakta oss!

Ansök direkt på nätet
Nu kan du lämna in din ansökan om delbetalning direkt på nätet:

Så här kan du betala

Alternativ 1: Delbetalning utan ränta. Se i tabellen vad månadsbeloppen blir vid olika köpbelopp och delbetalningsplaner. Du väljer betalningsalternativ vid första betalning månaden efter köpet. (Du kan klicka på tabellen här nedanför för att läsa den i ett större format.)

Alternativ 2: Delbetalning med ränta. Du kan delbetala i 48 månader med avdragsgill ränta.

Har du en medicinsk diagnos och ska ta körkort?

Intyg för högre behörighet och körkortsintyg

Om du har någon typ av diagnos, t.ex ADHD, ADD, asperger, autism eller diabetes och ska ta körkort så behöver du i regel lämna ett läkarintyg som visar aktuell status för din diagnos. Detta blir du meddelad om i samband med att du ansöker om körkortstillståndet. Det är ofta svårt att få tid för detta intyg hos psykiatrin och i sådana fall kan du vända dig till Läkarintyg Direkt i Solna.

Synundersökning 200 kr!

Man som gör synundersökning

Nu kan du göra din synundersökning för körkortstillståndet hos oss. Kostnad: 200 kr. Synundersökningen kan du exempelvis göra under någon av våra kurstillfällen.

Vi ger dig individuellt anpassad hjälp!

På Stockholm City Trafikskola står pedagogiken alltid i centrum. Vår målsättning är att samtliga våra körkortselever ska få individuellt anpassad hjälp. Vi utgår alltid ifrån dina nuvarande behov och kunskaper när vi planerar din utbildning. Har du några frågor om körkortsutbildningen? Kontakta oss!

Vi är guldmedlemmar i STR!

STR Guldmedlem

Det innebär att vi använder digital teknik för effektiv bokning och inlärning, löpande fortbildar våra trafikutbildare och följer upp arbetet med mätbara kundutvärderingar. För dig innebär det en trygghet – med oss kommer du få bäst hjälp för att nå dina drömmar.

Miljövänlig Trafikskola!

På vår Trafikskola i Stockholm värnar vi om miljön. Bland annat innebär detta att våra bilar är nya, miljöklassade fordon med låg bränsleförbrukning Vi lägger också stor vikt vid att lära våra elever att bli en säker, lugn och "miljösmart" bilförare. Låg bränslefbrukning via välplanerad bilkörning är en viktig grundfaktor.

Dela upp betalningen!

Resursbank logo

Upp till 24 månader RÄNTEFRITT. Läs hur du kan dela upp din betalning.

STRs Elevcentral