ClickCease

Kontakt

Flygvu över Hamngatan i Stockholm

Kontaktuppgifter

Stockholm City Trafikskola

info@stockholmcitytrafikskola.se

Kontoret är stängt under hela Juni månad.

Kontaktformulär

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Munskydd Rekommenderas, vänligen ta med!

Avbokning och ombokning kan ske fram till 48 timmar innan kurs genom att logga in och avboka/omboka:

Om det inte gick att logga in vänligen maila oss för att avboka/omboka på info@stockholmcitytrafikskola.se

Vid sen Avbokning/Ombokning ingen retur av pengar!

Ja, du får en bekräftelse och ett kvitto direkt när bokningen är genomförd genom e-mejl. Om du inte hittar kvittot, kolla gärna i skräpposten!

Nej. Då behöver ni välja ett annat kursdatum eller gå vid olika kursdatum.

Nej, om ni vill kan ni vid gå olika tillfällen – även hos olika utbildare.

Nej, läraren kommer under kursen att gå igenom allt ni behöver för att få aktuella tillstånd, vilka ansökningar som måste göras etc. Det krävs inget körkortstillstånd för att genomföra våra kurser. När kursen är genomförd registreras ditt godkännande elektronisk hos Transportstyrelsen direkt och varar i 5 år.

Nej, inga förkunskaper krävs.

Nej, så länge det inte gått mer än 5 år sedan kurstillfället.

Vi registrerar att du genomfört kursen elektroniskt hos Transportstyrelsen. Du får alltså inga diplom eller bevis i pappersformat. Om du har några frågor gällande ditt tillstånd du kontakta Transportstyrelsen på 0771-818181.

Det går bra vilket som. Du måste alltså inte göra dem i någon särskild ordning.

Yes, Risk one and Risk two availabe in english and you can book them both through our website!
Risk one in english: Risk Education 1 English.
Risk two/Halkbana: Halkbana Stockholm English/Risk 2
You will find this course once you click on: Bokning/Webbshop-Halkbana Stockholm.
Handedarutbildning is available only in Swedish. If you need to bring a translator, please contact us for more information.

Nej, det går bra att boka våra kurser utan att vara inskriven på vår trafikskola.

Nej, du inte körkortstillstånd hos oss för att övningsköra eller göra Riskettan eller Risktvåan för Mc eftersom vi har egen inhängad bana. Men man behöver tillståndet om för att kunna boka kunskaps- och förarprov.

Du ansöker digitalt på Transportstyrelsen (länk nedan). Ansökan behöver kompletteras med ett synintyg, många optiker utför synundersökning på 10 min utan tidsbokning. Välj en optiker som har möjlighet att skicka synintyget elektroniskt till Transportstyrelsen om du vill ha en snabbare handläggning.

Ja, du kan vara helt nybörjare när du kommer till oss

Ett eget underställ och hjälmluva är obligatoriskt för din bekvämlighet och hygien, du får en gratis hjälmluva av oss när du kommer första gången. Tänk på att ha ett underställ som värmer under kalla dagar eller håller dig sval när det blir varmt. När det är riktigt varmt rekommenderar vi att ta med ombyte, det kan bli svettigt.

All MC-utrustning ingår under körlektionerna. Du får gärna köra med egen utrustning men den ska ha godkända skydd och vara avsedd för MC. Skyddskläderna ska vara av skinn eller annat kraftigt material med knä- och armbågsskydd samt skyddsglasögon eller motsvarande, kraftiga stövlar eller kängor, handskar, ryggskydd och integralhjälm. Utrustningen ska vara fri från skador, vi ersätter inte skadad utrustning.

Ja, på vår bana kan du ta med din motorcykel så länge den är försäkrad

Ja, för dig som är kort har vi 1 st sänkt motorcykler för att det ska vara lättare att nå ner till marken när man startar, stannar och står still. Meddela oss på mejl när bokar så att vi säkertställer att den är ledig

Ja, för att ta MC-kort måste man gå Risk 1 för behörighet A. Det är stor skillnad på att köra MC jämfört med bil, därför är innehållet i kurserna olika.

Har du en medicinsk diagnos och ska ta körkort?

Intyg för högre behörighet och körkortsintyg

Om du har någon typ av diagnos, t.ex ADHD, ADD, asperger, autism eller diabetes och ska ta körkort så behöver du i regel lämna ett läkarintyg som visar aktuell status för din diagnos. Detta blir du meddelad om i samband med att du ansöker om körkortstillståndet. Det är ofta svårt att få tid för detta intyg hos psykiatrin och i sådana fall kan du vända dig till Läkarintyg Direkt i Solna.

Synundersökning 200 kr!

Man som gör synundersökning

Nu kan du göra din synundersökning för körkortstillståndet hos oss. Kostnad: 200 kr. Synundersökningen kan du exempelvis göra under någon av våra kurstillfällen.

Vi ger dig individuellt anpassad hjälp!

På Stockholm City Trafikskola står pedagogiken alltid i centrum. Vår målsättning är att samtliga våra körkortselever ska få individuellt anpassad hjälp. Vi utgår alltid ifrån dina nuvarande behov och kunskaper när vi planerar din utbildning. Har du några frågor om körkortsutbildningen? Kontakta oss!

Vi är guldmedlemmar i STR!

STR Guldmedlem

Det innebär att vi använder digital teknik för effektiv bokning och inlärning, löpande fortbildar våra trafikutbildare och följer upp arbetet med mätbara kundutvärderingar. För dig innebär det en trygghet – med oss kommer du få bäst hjälp för att nå dina drömmar.

Miljövänlig Trafikskola!

På vår Trafikskola i Stockholm värnar vi om miljön. Bland annat innebär detta att våra bilar är nya, miljöklassade fordon med låg bränsleförbrukning Vi lägger också stor vikt vid att lära våra elever att bli en säker, lugn och "miljösmart" bilförare. Låg bränslefbrukning via välplanerad bilkörning är en viktig grundfaktor.

Dela upp betalningen!

Resursbank logo

Upp till 24 månader RÄNTEFRITT. Läs hur du kan dela upp din betalning.

STRs Elevcentral